29 Ekim 2013 Salı

ROMANTİK MUMLAR..



Tatil tatil boş duramıyorum 2 dakikada mumlarımı neşelendireyim biraz dedim iyi ki de dedim çünkü çok hoş oldular. 

ilk hali böyleydi şimdi daha romantik oldular. romantik romantik akşam yemeklerine inşallahh..:)

yapımıda çok basit oldu. evde işe yaramayan palet gibi bişey bulamadığımdan folyodan işimi görecek bir palet yaptım içine de uhu sıkıp fırçayla uyguladım.



28 Ekim 2013 Pazartesi

SAKSININ DÖNÜŞÜMÜ...



IKEA saksımın kaşıklık olarak dönüşümü:)) böyle daha kullanışlı oldu sanki. Ne zamandır böyle bütün kepçelerimi, tahta kaşıklarımı içine koyabileceğim büyük birşeye ihtiyacım  vardı. Aklıma saksıyı değerlendirmek geldi. Ortaya bu sonuç çıktı:))



işte malzemelerimiz. 1 adet saksı, yeterince kumaş, kullanılmayan bir adet dantelli badi (kardeşimden çaldım:)) uhu ve makas..


kumaşı kapladıktn sonra badimizden kestiğimiz danteli de yapıştırıyoruz ve bittii...:))

Not: Elleriniz çok fazla uhu olabilir. işinizden bittikten sonra sıcak suyla ellerinizi yıkarsanız kolayca çıkacaktır.









20 Ekim 2013 Pazar




Bu görmüş olduğunuz şirin aynayı plansız programsız ani bir kararla 1-1 buçuk saat içerisinde el cağızlarımla ve tabiki silikon tabancamla yaptım. ilk başta plastik çerçeveli basit bir ayna iken deniz kabuklarıyla süslemek istedim fakat elimde yeterli kabuk olmadığını farketim. eldeki materyallerde ayna için çoktu bende aynaya bazı eklemeler yapmaya karar verdim. ufak bir karton parçası ararken  karşı komşumun bayramdan önce aldığı klozet takımının kartonunu hala kapı önünde çöp diyerekten sakladığını anımsadım ve onu çaldım:)) klozet kapağı şeklinde olacağı içinde tuvalete asmayı uygun gördüm. misafir tuvaletine yakışır bir ayna oldu. kocacığımın aldığı çiçeklerde kurutulduktan sonra masanın üstündeki kasede boş boş durmaktan sıkılmışlardı zaten.. umarım siz de beğenmişsinizdir.